Background
Rólunk

A TÁRSASÁG BEMUTATÁSA

A Cs.-Paritás Kft. 1992-ben alakult 100%-ban saját, magyar tulajdonú családi vállalkozás. Telephelyünk a volt Szegedi Paprika Rt. Ásotthalmi telepe, mely Szegedtől 30 km-re, az Ásotthalmi erdő közepén, Mórahalom és Ásotthalom között a Kissori úton található.
1992-97-ig gyártottuk a Knorr Delikát ételízesítőket bérmunkába.
1997-2001-ig bércsomagolásként nálunk készült a PROFI, SPAR, DELIKATESSA alap fűszercsalád.
2000-től a Metro üzletlánc saját márkás Metro Chéf burgonyapüré pehely és a Metro Chéf ételízesítő termékeinek beszállítását végezzük.
Cégünk látja el a horvátországi Metro áruházakat az ARO sajátmárkás ételízesítővel 2003 óta.
2006-tól beléptünk a MAGOR egyesülésbe, mely csak magyar termékek forgalmazását tűzte ki célul. Itt szintén ételízesítővel és burgonyapüré pehellyel képviseltük magunkat.
2011. óta tulajdonosa vagyunk az ÍNYES márkanévnek, és képviseltetjük magunkat a román piacon.
2015- 2019-ig az Auchan Magyarország Kft. sajátmárkás Tuti Tipp Fűszercsaládját gyártottuk 13 féle fűszerrel. 2019-től sajátmárkás Auchan NIVO és Auchan Optimum ételízesítőket gyártunk részükre.

Fő célunk; kiváló minőségű, elérhető áru termékek előállítása szem előtt tartva a vevői igényeket és az egészséges táplálkozásra vonatkozó ismereteket.
A vállalkozás széles körű bejegyzett tevékenységi körrel rendelkezik, melyek közül fő tevékenységei a saját receptúráink alapján előállított ételízesítők és fűszersók gyártása, valamint fűszerek csomagolása és a bércsomagolás.
Vállaljuk leendő partnereink elképzeléseinek megvalósítását, ételízesítő és fűszer keverék összeállítását, illetve a teljes körű termék előállítását is.
A kor változó elvárásainak megfelelően korszerűsítjük a technológiát. Szeparált üzemek vannak az allergénmentes és az allergén tartalmú termékek csomagolására.
2013-tól a Nemzetközi Élelmiszer Szabványt , IFS rendszert működtetünk vállalatunknál, melyet folyamatosan fejlesztünk.