Background
Minőségpolitikánk

Társaságunk a régió egyik meghatározó ételízesítő, fűszersó, fűszerkeverék, burgonyapüré pehely gyártó- és (bér)csomagoló egysége, ezért alapvető célkitűzésünk, hogy a megrendelőink elvárásainak és a hazai illetve nemzetközi előírásoknak megfelelő minőségű termékeket állítsunk elő. A vonatkozó élelmiszeripari és egyéb jogszabályokat, szakmai irányelveket minden munkatársunk folyamatosan szem előtt tartja. Vállalkozásunk vezetője és minden dolgozója nagyfokú felelősséget érez a munkája iránt, és etikus módon látja el a teendőit, ügyelve a termék hamisításban való érintettség megelőzésére.

Termékeink minőségét a vevői elégedettség igazolja, mely a legfontosabb minőségi mutató. Mindezek eléréséhez, illetve piaci pozíciónk növeléséhez Társaságunk

IFS (International Food Standard) szabvány szerinti élelmiszer-biztonsági és minőségirányítási rendszert

dolgozott ki és vezetett be, amelyet hatékonyan működtet, és folyamatosan fejleszt.
Legfontosabb feladataink:
  • A vevőcentrikusság szem előtt tartása és a vevői igények mindenekelőtti kielégítése; ennek elérése érdekében Társaságunk vezetősége és valamennyi dolgozója elhivatott a minőségi munkavégzés iránt, munkáját felelőséggel a legjobb tudása szerint, környezettudatosan végzi.
  • Magas szintű, biztonságos termék gyártása; amelyet úgy valósítunk meg, hogy folyamatainkba ellenőrzési és ezzel együtt bizonylatolási lépéseket épít(ett)ünk be, amelyek a termék gyártása során minimálisra csökkentik a hibák előfordulásának lehetőségét, valamint biztosítják a termékeink azonosítását, nyomonkövethetőségét és az élelmiszer védelmét.
  • A vevői reklamációkat úgy kezeljük, hogy a helyesbítésükre indított tevékenységek megakadályozzák azok jövőbeni előfordulását.
  • Szállítási határidők pontos betartása; ennek teljesülését Társaságunk képesség és kapacitásvizsgálattal, szerződések átvizsgálásával, illetve a vevőkkel való folyamatos kapcsolattartással tudja biztosítani. Mindezzel a partnereinkkel való kapcsolatot kívánjuk szilárdítani és bővíteni.
  • Infrastruktúránkat folyamatosan fejlesztjük. Olyan gépeket állítunk üzembe, amelyek egyáltalán nem vagy csak kismértékben szennyezik a környezetet. A telephelyen szelektív hulladékgyűjtést végzünk, gondoskodunk azok szakszerű elszállíttatásáról.
  • Társaságunk folyamatosan képezi munkatársait a minőségi munkavégzés színvonalának megtartása, illetve fokozása érdekében. Gondoskodunk arról, hogy a munkatársaink mindig tisztában legyenek az általuk ellátott feladatok fontosságával, hogy ismerjék a vállalkozásunk kitűzött céljait, a szervezeti politikánkat.
Mindezek szem előtt tartásával Társaságunk jelmondata a következő:
Minőségi ételízesítő és fűszer a minőségi táplálkozáshoz.